Do it yourself klokken

Do It Yourself is een trend die we al een aantal jaar zien. Steeds meer mensen vinden het leuk om  zelf  kleding, sieraden of woonaccessoires maken. Van de normaalste gebruiksvoorwerpen maken sommige de prachtigste spullen.

Nu ben ik zelf totaal niet creatief en daarom was ik blij verrast toen ik de DIY klokken tegenkwam. Hiervoor hoef je niet super creatief te zijn maar kunt u toch een persoonlijk en unieke klok aan de muur hangen.

Het idee van de DIY klok is simpel: U krijgt lossen onderdelen toegestuurd en daarmee kunt u zelf bepalen hoe u ze op de muur wilt hangen. Op die manier heeft u  dus nooit dezelfde klok als iemand anders. Er zijn DIY klokken met cijfers die dus eigenlijk niet echt op een andere manier op de muur gehangen kunnen worden. Wel kun je er voor kiezen om bijvoorbeeld cijfers weg te laten  en alleen de 3,6,9 en 12 op te hangen. Op die manier wordt de klok heel persoonlijk.

GTG Do it yourself

Naast cijfer klokken zijn er ook DIY klokken met vlinders, blokjes, diamanten en nog andere figuren. De wijzers van de Do It Yourself klokken dienen met een spijker op gehangen te worden en de cijfers, blokjes of diamanten worden met dubbelzijdig tape op de muur bevestigd. Omdat de figuren met tape vastzitten kunnen ze ook makkelijk met wat nieuwe tape weer verwisseld worden als u een andere creatie op uw muur wilt maken.

Ik ben erg enthousiast over de DIY klokken. Ze kunnen een simpele kamer, kantoor of hal net dat beetje extra geven. Het aanbod van de DIY klokken is ruim genoeg. Voor elke stijl zit er wat tussen.

Ik zou zeggen: Ga snel op zoek naar de DIY klok die bij uw interieur past. Maak die ene muur net wat specialer door een klok die alleen u heeft!

Wanneer u een DIY klok heeft vinden wij het leuk om uw creatie te zien. Dus stuur een foto van uw DIY creatie via Twitter of Facebook.

 

https://www.facebook.com/pages/Goodtimegifts/282936348401250

https://twitter.com/GoodTimeGifts

 

Terug naar blog

Deze blog post is geschreven door Samira