Pasteltinten zijn de trend van 2013

2013 is het jaar van de pastel tinten, overal waar je kijkt zie je ze terug , in de mode zoals kleding , tassen en andere accessoires, waren ze vorig jaar al voorzichtig aanwezig. Maar nu zie je ze ook in de woning inrichting. Pastel kleuren zijn bij uitstek de trend van 2013. Pastel kleurige accessoires zijn een frisse toevoeging in een neutrale inrichting in wit, beige en grijs. Dan kunnen natuurlijk de klokken designs niet achter blijven. Klokken zoals de

Bij het Nederlandse merk Present Time( Karlsson en Silly) zijn ze volop gedoken in de pastel kleuren niet alleen met klokken maar met de hele collectie. Ik vermoed dat vele merken zullen volgen in deze vrolijke trend. Dan blijft alleen nog de vraag : Zijn ze op tijd? Hoelang blijft deze trend van pasteltinten?

Kijk bijvoorbeeld naar de TTD Cubes en Colours rond 3 van TimelessTimeDesign een klok met de kleuren van 2012. Deze kleuren zijn dit jaar helemaal weg. Laten we hopen dat de klokken merken snel met meerdere pastel getinte klokken komen zodat de trend volgers genoeg keuze hebben bij het kiezen van een klok. Want met een paar nieuwe accessoires in een pastel tint is je inrichting weer helemaal anno 2013 zonder dat het veel geld kost. Je omringen met mooie kleuren maakt je blij.

Tips

  1. Verf je muren in 2 verschillende pasteltinten, hierdoor krijgt je huis een vrolijke en zeer lichtte uitstraling.
  2. Geen zin om te verven? Dan kun je er ook voor kiezen 1 groot meubel in een pasteltint uit te voeren, bijvoorbeeld een grote kast of bankstel.
  3. Inrichting zit in de kleine dingen, zorg ervoor dat deze meegaan met de trends, kijk bijvoorbeeld eens naar kaarsen in pasteltinten of prachtige bloemstuk in pasteltinten met mooie vaas. Denk ook eens aan een pastel kleurig servies.

Pastel en neon

Wordt neon de opvolger van pastel of gaan ze samen door ? Op steeds meer plekken zie je de samenkomst tussen pasteltinten en neon kleuren. Is dit de overstap van pastel naar neon of komen ze samen ? Een ding wat zeker is bij elkaar staan ze prachtig.