Er zijn erg veel klokken merken, alleen wij verkopen al 26 verschillende merken. Maar welk merk heeft nou de soort klokken die je zoekt ? Daar zal ik hier duidelijkheid over geven door van een 2-tal merken de stijlen klokken en enkele bestsellers te bespreken. De merken die ik vandaag zal bespreken zijn:

  • Karlsson
  • Arti & Mestieri

De volgende keer zijn andere merken aan de beurt.

 

Karlsson

Karlsson is een Nederlands klokkenmerk dat is uitgegroeid tot een van de grootste klokkenmerken ter wereld. Karlsson heeft dan ook een van de grootste collecties klokken, vooral ontworpen door Nederlandse ontwerpers. Karlsson heeft vele verschillende stijlen klokken, zo zijn er kleurrijke vrolijke klokken, strakke stationsklokken, stoere design klokken en klassieke modellen in een modern jasje. De prijzen van Karlsson klokken beginnen bij 28 Euro en lopen door tot 499 Euro. Hieronder zie je per stijl 3 klokken

De bestsellers van Karlsson zijn

Zoals u ziet is voor iedereen en in elke prijsklasse een Karlsson klok te vinden.

 

Arti & Mestieri

Arti & Mestieri ook vaak als A&M geschreven, zijn Italiaanse design klokken, vaak bestaan uit metaal en glas. De kleuren die in de A&M collectie terug komen zijn zwart en grijs. Het metaal is vaak in een bepaalde vorm uitgesneden waar door er vrijwel geen gewone ronde klokken in de collectie van Arti & Mestieri zitten. De prijzen van A&M klokken beginnen bij 96 Euro en lopen door tot 298 Euro. De prijzen van de meeste modellen liggen rond de 100 Euro.

De bestsellers van Arti & Mestieri zijn de

De bestsellers van Arti & Mestieri zijn

Wat mij betreft past Arti & Mestieri prima in het lijstje Italiaanse design merken naast Alfa Romeo, Lamborghini , Boretti en Dolce & Gabbana.

Terug naar blog