Deze keer zijn AMS en Ferdisign aan de beurt 2 heel verschillende merken met heel verschillende klokken, Zo bestaat AMS al vele jaren, vroeger werden er prachtige klassieke houten klokken gemaakt. Tegenwoordig maken ze vooral klassieke modellen in moderne uitvoeringen. De klokken van Ferdisign zijn meer kunstwerken dan echte klokken.

AMS

AMS is een Duits familiebedrijf dat al meer dan 150 jaar klokken maakt en verkoopt, AMS staat voor A. Mayer und Sohne ( en zonen). De AMS klokken zijn van zeer hoge kwaliteit, hun ontwerpen zijn vaak moderne uitvoeringen van klassieke modellen, zo hebben ze een zeer uitgebreide collectie slingerklokken, prachtige langwerpige klokken met een slinger en vaak in een radio controlled uitvoering. De prijs van een AMS verschilt heel erg zo zijn er kleine badkamer klokjes van 39.95 tot dure mechanische klokken van 765 euro. De gemiddelde prijs van een slingerklok ligt rond de 150 euro.

De bestsellers van AMS zijn

AMS zijn prachtige duitse kwaliteits klokken.

 

Ferdisgn

Ferdisign is het merk van kunstenaar Ferdi de Bruin, hij ontwerpt en produceert al 25 jaar diverse woonaccessoires, zoals klokken, lampen, vazen en onderzetters in zijn atelier in Dronten. Veel van zijn producten zijn unica's dat wil zeggen dan het unieke producten zijn waar maar 1 exemplaar van bestaat. Zijn producten zijn echte kunstwerken, het wordt vaak ook bestempeld met functionele kunst. De prijs van de producten van Ferdisign ligt tussen de 49.95 en de 295 euro.

De bestsellers van Ferdisgn zijn

Fredisign zorgt voor functionele kunst op het gebied van woonaccessoires

 

Terug naar blog