Foto´s en omschrijvingen van de nieuwe Karlsson collectie

Karlsson komt 2 keer per jaar met een nieuwe collectie Karlsson klokken, de collectie van het najaar 2013 staat voor de deur. Wij hebben hem al kunnen bekijken en zijn zeer tevreden met wat er komen gaat.

Na het succes van de Karlsson klok Double Sided hebben ze ervoor gekomen om meerdere dubbelzijdige klokken op de markt te brengen, de nieuwe dubbelzijdige klokken hebben cijfers indicatie ipv streepjes.

Ook van de Karlsson klok Moon Glass zullen meerdere versies en planeten komen. Denk hierbij aan kleinere versies en de planeet Mars.

De kleuren van de 2013 najaars collectie vallen grotendeels in de pastel groep. Enkele oude modellen zijn voorzien van deze nieuwe kleuren denk daarbij aan de Karlsson Tafelklok Book Colour Paper en de Karlsson klok Ceramic Dot serie. Ook de kleur metallic blauw zit in deze collectie een kleur die hiervoor eigenlijk alleen in horloges werd gebruikt en vrijwel niet in klokken.

Ook van de Karlsson klok little big time zal een nieuwe kleur komen maar deze houden we nog even geheim.

Ik vind dat de nieuwe collectie een goede verzameling is van nieuwe ontwerpen en oude ontwerpen in een nieuw jasje, We mogen allemaal blij zijn met de nieuwe Karlsson collectie.

Sneak Peek najaarscollectie karlsson 2013

Terug naar blog